Tapes Daro en Bellinzona eindelijk online!

Recentelijk zijn de tapes van de ‘gemeenten’ Daro en Bellinzona (Ticino, Zwitserland) online gekomen op http://familysearch.org Na jaren van mailen en verzoeken is blijkbaar de juridische status zo dat ze online gepubliceerd mogen worden. Er kunnen nog geen downloads e.d. worden gemaakt, maar een foto volstaat natuurlijk ook. Mijn eerste DTB uit de Daro tapes is een doopakte van Jo Petri Zaneto, 27 juni 1705 (derde generatie in mijn stamboom onderzoek). Hierin staan ook zijn ouders vermeld: Ascanio Zaneto en Maria de Claro. Deze akte voert rechtstreeks terug naar het eindejaarswerk van Paul Swannet uit Berchem. De bewijslast is nu visueel sluitend aan het geraken. Ik zal de komende weken/maanden verder onderzoek doen in deze tapes teneinde een beter sluitend geheel te kunnen presenteren.

Groet Ron Suanet, 22 januari 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.