Geupdate genealogie

      3 reacties op Geupdate genealogie

De afgelopen week ben ik bezig geweest met het updaten van de genealogie data (Stamreeks, Kwartierstaat, Genealogie en Parenteel). Het is een lange tijd geleden dat ik dat had gedaan. Dus kijk nu eens, de informatie is behoorlijk uitgebreid! Ik ga daarna ook bezien in hoeverre ik bij de personen foto’s kan plaatsen. E.e.a. wel volgens de privacy codes…

Gr,
Ron.

3 gedachten over “Geupdate genealogie

 1. Tineke de Beer

  Beste Ron,
  Wat geniet ik van uw website. Wat een familiegeschiedenis en wat compleet.
  Ik zelf ben bezig met mijn Beren- familie. De tijd vliegt wanneer je bezig ben. Ik kwam op uw website door mijn voormoeder nl. Cornelia de Beer waarvan altijd werd beweerd dat zij een bastaardzoon zou hebben. Niet waar dus want in uw kwartierstaat kwam ik op Joannes Baptist Swanet. Kind uit de Suanet familie. Hij zou samen met Cornelia een zoon hebben gekregen en deze is door beide gedoopt in 1804 in Tilburg. Mij is niet geheel duidelijk of zij beide getrouwd waren en waarom een zoon van deze Joannes Baptist ineens door het leven is gegaan als “de Beer” de naam van zijn grootmoeder Cornelia Swanet-de Beer. . Als het is zoals ik begrijp ben ik helemaal geen “de Beer” maar een Swanet spruit. Kunt u mij hierbij helpen dit mysterie op te lossen?

  1. Ron Suanet Auteur bericht

   Beste Tineke,

   Dank voor je complimenten. Het is gewoon leuk om te doen…
   Ik stuur je nog een prive mail.

   Gr,
   Ron.

 2. Marleen van der vliet

  Hallo Ron
  We zijn kleindochters van Helena Geertruida (Lenie) Suanet.
  Heeft u nog extra info over de familie Suanet en misschien ook foto’s?

  Groeten Helen, Sandra en Marleen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.