Jack van de Velde…

      Geen reacties op Jack van de Velde…

Recent heeft Jack van de Velde (79 jaar) mij vanuit Antwerpen benaderd. Jack zijn opa (bompa) en oma (bomma) van moeders zijde waren Jan de Cleer en Helena Johanna Maria Suanet. Jack heeft mij mooie gedetailleerde informatie gegeven aangaande zijn familie. Daarbij ook een hele mooie set foto’s. Ik wil hem hierbij heel hartelijk danken. Naast een hele mooie uitbouw van de naoorlogse tak heeft hij mij ook een prachtige beschrijving gegeven van het Antwerpen in de na oorlogse jaren aan de hand van verhuisbewegingen van zijn familie. Dat heeft mij ook op het idee gebracht om naast genealogische onderwerpen in de toekomst een serie onderwerpen te gaan maken over de plaatsen die voor de familie Suanet/Swannet bepalend waren. De serie die ik in mijn hoofd heb zijn in ieder geval: Bellinzona, Turnhout, Antwerpen, ‘s-Hertogenbosch en Tilburg. Onder de menuknop ‘Verspreiding’/’Belangrijke familie plaatsen’.

Nogmaals hartelijk dank Jack! En onderstaand een foto van de cover van een mooi boek over Antwerpen door de eeuwen heen (door: Karel van Isacker en Raymond van Uytven), welke ik regelmatig gebruik….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.