Aanpassingen augustus 2017

      Geen reacties op Aanpassingen augustus 2017

Deze maand heb ik o.a. een hoofdstuk criminele vonnissen (onder ‘overig onderzoek’) toegevoegd, een aantal zeer interessante groepsfoto’s toegevoegd en heb ik het hoofdstuk bidprentjes aangevuld. Zojuist ook een aantal uittreksels doopregister/geboorte uittreksels (Generatie IV t/m VII en IX t/m X) toegevoegd. Generatie VIII volgt nog. Overlijdensakten volledig toegevoegd. Huwelijksakten/registers volgen nog.

Ik hou mij natuurlijk altijd aanbevolen voor genealogisch materiaal van onze familie (foto’s, bidprentjes, aktes etc…digitaal of anderszins…). Komende maanden zal ik met veel meer uitbreidingen gaan komen. Ik hoop dat u de site zult blijven bezoeken…

Gr,
Ron Suanet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.