Wie is wie op de foto?

      Geen reacties op Wie is wie op de foto?

(verzonden e-mail naar familieleden …..)

Geacht familielid,

Bijgaande familiefoto heb ik recent ontvangen van Karel van Gool. Hij is via een vertakking ook verzamelaar van Suanet/Swannet stamboomdata.

Deze foto (waarop zijn nakomelingen en aangetrouwden met kinderen) is genomen (omstreeks eind 1949/1950) tussen de twee adressen welke huizen in familiebezit (Jacobus Antonius Swannet (geb.15-06-1868 Turnhout) waren te Turnhout.

Deze adressen waren de ‘Steenweg op zondereigen’ nummer 115 en 116 te Turnhout. De straatnaam bestaat nu nog steeds.

Ik zend u ook nog mee de aankondiging verkoop van deze twee huizen met een stuk grond erbij op een openbare verkoop op donderdag 21 maart 1929. De verkoop was het gevolg van het overlijden van de eigenaar Jacobus Antonius Swannet op 24 augustus 1928.

De twee huizen bleven in de ‘familie’: Amelia Josephina Goyvaerts (Jacobus zijn derde vrouw) laat het eerste terugkopen en de tweede wordt verkocht aan Joannes Baptist Swannet (geb.26-07-1876 Turnhout en overleden 02-09-1937 Weelde-Statie, Turnhout).

Het zou mijn onderzoek (en dat van Karel) een enorme boost geven als iemand ons kan vertellen wie er precies op de foto staan. Ik zal alle namen ongetwijfeld in mijn database hebben staan, maar wie wie precies is, is de grote vraag.

Wees zo vrij om deze mail door te zenden naar iedereen waarvan u denkt dat hij/zij bij deze vraag kan helpen.

Mocht u deze mail liever niet hebben ontvangen, dan biedt ik u op voorhand mijn excuses hiervoor aan. Onder de noemer vragen staat vrij ben ik zo brutaal geweest, mijn excuses….

Met vriendelijke groeten,

Ron Suanet.

http://www.suanet.com

http://www.suanet.nl

http://www.swannet.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.